Clutch feels slippery - Page 2 - VTXOA
 13Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 11 (permalink) Old 06-30-2019, 08:57 PM
Senior Member
 
smurfy71's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ontario, Canada
Posts: 643
Quote:
Originally Posted by Caballo Loco View Post
Before this issue I was able to start the engine in 1st gear with the clutch engaged.

I can't do that no more. I don't know if this is related to the clutch problem or if it is a sensor failure.


Is your kickstand up?


Sitting on my VTX making vroom vroom sounds.

https://www.vtxoa.com/forums/members...4-img-1373.jpg

2006 Shadow Aero 750 (sold Oct 2018 )
2008 VTX1300T

smurfy71 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the VTXOA forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome