Honda VTX Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi, I put a 240 tire kit on my vtx, first thing i have a high speed wobble at high speeds I consulted with rc components they did some work to the hub. when I get it back now my tire rubs the swingarm they said it was nothing they did but that seems odd because it did not rub before an now it does. does anybody out there have any of these problems.I also have 6 degree trees an 2 in fork extensions running the phantom hub an rc component ballistic wheels.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #3 ·
347 jason said:
hi, I put a 240 tire kit on my vtx, first thing i have a high speed wobble at high speeds I consulted with rc components they did some work to the hub. when I get it back now my tire rubs the swingarm they said it was nothing they did but that seems odd because it did not rub before an now it does. does anybody out there have any of these problems.I also have 6 degree trees an 2 in fork extensions running the phantom hub an rc component ballistic wheels.
it is one from extreme revoloution
 

·
Registered
Joined
·
5,824 Posts
347 jason said:
hi, I put a 240 tire kit on my vtx, first thing i have a high speed wobble at high speeds I consulted with rc components they did some work to the hub. when I get it back now my tire rubs the swingarm they said it was nothing they did but that seems odd because it did not rub before an now it does. does anybody out there have any of these problems.I also have 6 degree trees an 2 in fork extensions running the phantom hub an rc component ballistic wheels.
If they did something to the hub and it did not rub before, check your install, then complain to them again as they have screwed something up ill bet.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #5 ·
2FS4LV said:
347 jason said:
hi, I put a 240 tire kit on my vtx, first thing i have a high speed wobble at high speeds I consulted with rc components they did some work to the hub. when I get it back now my tire rubs the swingarm they said it was nothing they did but that seems odd because it did not rub before an now it does. does anybody out there have any of these problems.I also have 6 degree trees an 2 in fork extensions running the phantom hub an rc component ballistic wheels.
If they did something to the hub and it did not rub before, check your install, then complain to them again as they have screwed something up ill bet.
They say that the hub meets all their specs an that there is nothing wrong with it but it seems that every time i send it to them they seem to find something else wrong with it
 
1 - 5 of 5 Posts
Top