Honda VTX Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
599 Posts
Discussion Starter · #1 ·
well, finally figured out the cold start problem that has been driving me nutz.....I dropped down the curb idle and now she starts fine...curb idle must have been too high and thats why it was hard to start when cold.....finally after 2 years and all the bs associated with stealers...went to the Bickersons and all is well now....thanks guys.......Dallas
 

·
Registered
Joined
·
2,469 Posts
:thumbup: Glad you've got 'er running like it aught to again. Very Glad to be of assistance :thumbup:.
 

·
Registered
Joined
·
4,371 Posts
I thought I explained that it was that stupid A$$ gas filter that them ididots put on and then adjusted your idle to make up the difference....

Thanks for sending me the other one... enjoy your ride now.... :roll:

Anytime you need a fix just bring it on up to Bickerson town and KFC and I'll see what I can do for ya...:dontknow: :yikes:
 

·
Registered
Joined
·
508 Posts
Tros has picked up a lot of info from all of his supervising.....tough drinkin all of that golden, but someone has to do it.:firstplace::beer3:
 

·
Registered
Joined
·
4,371 Posts
Some one has to keep an eye on you children and be sure you follow the directions....:shock: :shock:

Oh, and those Goldens are soooooo good....
 

·
Registered
Joined
·
508 Posts
did you mean SMOOOOOOOOOOOOOOTH???
 

·
Registered
Joined
·
4,371 Posts
Naaaa... I am not quite there as of yet....:lol: :lol:
 
1 - 7 of 7 Posts
Top