Honda VTX Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Administrator
Joined
·
601 Posts
Hi there, I have adjusted the server load limit which should fix this issue for you.

Thank you for bringing it to our attention.

Regards,
CG - Community Support
 

·
Registered
Joined
·
22,386 Posts
Discussion Starter #3
It's not the server

It has something to do with my account.

It only happens when I am logged in.

I have to try 5 or 6 time to read a post or move to a different thread or forum.

I get the too busy try again message or not found over and over before it takes or my post takes resulting in duplicates often.

So I copy my posts and re paste them until it takes which takes many attempts.

So please check my account to see if its tagged in some way.

I suspect someone hacked the system.
 

·
Administrator
Joined
·
601 Posts
I don't think you account is hack.

As for the time you are having problems, do this occur when visiting certain sections of the forum? A certain time?

Thanks

~ AS, Community Support
 

·
Registered
Joined
·
22,386 Posts
Discussion Starter #6
Per my post #3 it only happens when I am logged in and it happens no matter what I try to do.Log on,move forums,post,read posts,etc.

If I log out everything works but I can't post or open the hot box so its even difficult to make this post.

Plus I get a lot of duplicates because I can't tell if a post took as I get the busy try again message then I keep trying and end up with duplicates I can't erase.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top